Optreden

Voor én door muzikanten

Muziekcafé Lohengrin is een plek voor én door muzikanten. Een plaats waar gezelligheid en muziek centraal staat.

Muziekcafé Lohengrin biedt 2 podia om uw muzikale en/of theatrale activiteiten te presenteren: het bandpodium in de kelder en het intieme huiskamerpodium in het café gedeelte op de begane grond.

          huiskamerpodium

Wij bieden deze leuke podia waar muzikanten zichzelf in een sfeervolle locatie kunnen presenteren voor een enthousiast publiek. Helaas kunnen wij ons geen betaalde optredens permitteren maar wel willen we graag onze waardering laten blijken in de vorm van een redelijk aantal gratis consumpties voor de optredende muzikanten.

Het concept van Muziekcafé Lohengrin is er op gericht om alle muziekstijlen en uitvoerders daarvan een plaats te geven. Helaas is in de afgelopen jaren gebleken dat er voor sing/songwriters, brengers van het levenslied/smartlappen en artiesten die werken met band/tape, bij ons publiek geen belangstelling bestaat. We hebben meerdere verschillende initiatieven een kans gegeven maar deze zijn helaas allemaal op niets uitgelopen. We hebben daarom moeten besluiten om géén sing/songwriters, bandartiesten en levensliedzangers/zangeressen meer te programmeren, simpelweg omdat er géén publiek op af komt.