Lohengrin Comedy Night

Datum evenement:

22/10/2020

Tijd evenement:

20:30


Binnenkort is Den Bosch een gezellige avond rijker! Muziekcafé Lohengrin lanceert op 22 oktober een maandelijkse comedyavond, waar de grootste talenten van Nederland bij elkaar komen om het publiek te laten gieren en brullen. Voor de eerste worden een handjevol ervaren en beginnende comedians uit alle hoeken van het land geplukt om het publiek mee te nemen naar de leukste grappen en en raarste hersenspinsels. Van one-liners tot waargebeurde verhalen, je zal het beleven bij Lohengrin!

Hermes Ahmadi
Hermes is gefascineerd door menselijk gedrag en besloot sociologie te studeren om er iets van te begrijpen. Al snel kwam hij erachter dat er niets van te snappen valt en wij een raar zooitje ongeregeld zijn. Daarom is hij de comedy ingegaan, want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen. Zelfs al lijkt alles wat hij zegt dubbelzinnig, ergens in de wereld zal er vast iemand zijn die hem snapt, want Hermes zelf is ook niet normaal, met zijn ongezonde fascinatie voor uitdrukkingen, oelewappers en knoflooksaus.

Fedor Ikelaar
Fedor voelde zich nooit helemaal thuis in Nederland. Daarom verhuisde hij drie jaar geleden naar Nepal, waar hij zich nog minder thuis voelt. Omringd door spirituele Nepalezen, dubieuze opium dealers, vergeten hippies en millennials die op zoek zijn naar zichzelf, raakt hij zichzelf vooral steeds meer kwijt. Stand-up comedy bleek de beste uitlaatklep voor zijn constante culturele verbazing. Niet zonder succes want hij is nu een van de grootste comedians in Nepal, maar dat is voor zo’n lange Nederlander niet echt een uitdaging.

Arbi El Ayachi
Arbi El Ayachi loopt sinds hij kon lopen nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hardleers. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Vorig jaar is hij in première gegaan met zijn eerste avondvullende show.

Robbert Charoe
Begin 2018 is Robbert begonnen met comedy om humor toe te voegen in zijn keynotes speeches. Maar eenmaal op het podium was er een nieuwe passie geboren. Robbert maakt onderdeel uit van Steeg Stand up waar hij met onder andere zijn partners in crime floris en johan op StuKaFest en Gluren bij de Buren speelden. Zijn stijl balanceert op het scherpst van de snede, gewaagd en een tikkeltje grof. Zijn Stand Up comedy gaat over het leven wat Robbert tegenwoordig ervaart als iemand met een beperking. Robbert schroomt het niet om zijn beperking in te zetten om mensen aan het lachen te krijgen.

Petra de Graaf
Toen Petra op haar negentiende naar Utrecht verhuisde, voelde ze zich net Alice in Wonderland. Bijna niets bleek hetzelfde als in het religieuze vissersdorp (Spakenburg) waarin zij opgroeide.
Wanneer Petra op het podium staat vertelt ze grapjes en verhalen over inteelt, religie en hoe seks is zonder enige voorlichting. Petra is misschien wel de schattigste comedian van Nederland, maar verwachte geen suikerzoete set. Ze durft bijna alles te bespreken op het podium.

Cody Verhagen
Cody is op een derde van zijn leven en totaal onvoorbereid gesetteld met vrouw en kind. Hij speelt graag de draak met je en steekt met taal. Hij zoekt de grens op waar de woordgrap net overgaat naar een scherpzinnige boodschap, maar blijft bij zijn eerste agenda: het publiek aan het lachen maken. Het liefst een beetje ouwehoeren in een donkere kroeg, op een klein podium voor een mannetje of dertig. Contact maken met de liefhebbers van de doordenkertjes. Maar denk er niet te lang over, want er komt meer onzin aan.

Event Schedule Details

  • 22/10/2020
    20:30 - 23:00
Delen op social media
Toevoegen aan je agenda