Locatie

Contact:

Eigenaren Pauly & Judith da Silva
Muziekcafé Lohengrin
Erasmusstraat 9
‘s-Hertogenbosch, 5216 HM
Tel: 0031 (0)73 6140500
Mobiel:  06-301 948 88

Locatie eigenaar Pauly Da Silva info@muziekcafelohengrin.nl
Bluesmiddagen Geertje van den Berg  blues@muziekcafelohengrin.nl
Ierse (Folk) sessie Paul van Zantvliet  folksessie@muziekcafelohengrin.nl
Lohengrinsessies Charley van Loo  lohengrinsessie@muziekcafelohengrin.nl
Sing/play along Roel van Dongen singplayalong@muziekcafelohengrin.nl
Programmering Roel van Dongen optredens@muziekcafelohengrin.nl

Omschrijving en mogelijkheden locatie

Muziekcafé Lohengrin heeft een cafégedeelte op de begane grond met 2 ingangen (straatkant en plein) en een eigen toiletgroep. Het ligt aan een pleintje (winkelcentrum Zuiderpassage) en er kan een terras uitgezet worden op het zuiden (plein) en aan de straatkant. Het café heeft een ruime bar, bescheiden keuken, is voorzien van een eigen geluidsinstallatie en heeft 2 beamers, verschillende projectieschermen en een plafondcamera.

Vanuit de ingang vanaf de straatkant kom je via een dubbele deur bij de wenteltrap naar de kelder. In deze benedenruimte is een eigen toiletgroep, een bar, airco, podium, eigen geluidsinstallatie, beamer met plafondcamera en projectiescherm. Nabij het podium zijn een aantal stroompunten die naar een aparte stroomgroep gaan. De gehele benedenruimte is geluidsisolerend gemaakt en akoestisch geoptimaliseerd..

FEESTEN & PRIVE EVENEMENTEN

Heeft u iets te vieren, wilt u een feestje organiseren? Neemt u gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor uw recepties, bijeenkomsten en vergaderingen. Alles is bespreekbaar, of u nu alleen een borrel wilt drinken, een complete dag met buffet of een walking dinner gepland heeft.

Er is een professioneel geluidssysteem, mengpaneel, cd spelers en een complete zanginstallatie aanwezig waarmee u uw activiteit of evenement op alle mogelijke manieren kunt invullen. Ook voor de zakelijke markt bieden wij een prachtige, ongedwongen ambiance. Met de aanwezigheid van een beamer en een professioneel geluidssysteem kunt u uw conferentie, bijeenkomst of vergadering prima ondersteunen. We bespreken met u graag de mogelijkheden, of u nu alleen een vergadering of een complete dag met buffet gepland heeft.

Pauly da Silva Muziekcafé Lohengrin wordt gerund door Pauly Da Silva met zijn vrouw Judith. Samen werken zij al ruim 30 jaar in de horeca.  Hun hoofddoel met het café is om de Bossche muzikanten een podium te geven.

Daarnaast ondersteunen zij het verenigingsleven, darten, carnavalsvereniging, biljarten en smartlappenkoor.  Voor een feestje of gezellige borrelavond kunt u ook bij hun terecht. 

Muziekcafé Lohengrin beschikt over 2 zalen. Mocht u meer informatie willen, kijk dan hier op deze website of neem via onderstaand formulier direct contact op.