60/70-er jaren muziek

Optredens
Datum: zaterdag 10 november 2018 20:30

GRATIS ENTREE
 

Quickback

Nu al weer 15 jaar zijn we samen.
Wim Houdijk, Albert Benjamins, Chris van de Oetelaar en Rien Hairwassers laten de muziek van toen weer herleven met de techniek van nu. De muziek van The Beatles, The Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, The Mavericks, Santana etc. is voor iedereen herkenbaar. Zelfs de jeugd zingt deze nummers feilloos mee. Wim met zijn zware en donkere stem en Albert met zijn hoge stem laten deze nummers weer als herboren klinken. Ook meerstemmig klinkt de band als een dijk.

Hoogtepunten van de afgelopen 11 jaar zijn uiteraard 3 x Donkpop, 2x De Hopbel Schijndel, 2 x De Kikvorsch Schijndel, 2x zaal De Leeuw in Geldrop, café Kerkzicht in Nuland, Gasterij Groenendaal Loon op Zand, muziekfestival Mill, Back to the Sixties Stevensbeek, grandioze optredens in Zoutelande bij zowel de oranjefeesten als Café de fiets en natuurlijk de Zeelandmarathon, 2 maal Halderse jaarmarkt met de laatste keer een gezamenlijk optreden met THE BARBARION HORNZ, 2 maal braderie Den Dungen en niet te vergeten bij het USA-treffen in Nuland, Oranjefeestenm Sint Michielsgestel en vooral ons 10 jarig bestaan, de Rijker Sint Michielsgestel, Café oud Rooi te Sint Oedenrode etc., Cafe Lohengrin

Een optreden van Quickback is een ontmoeting met vier gepassioneerde muzikanten. Met speels gemak laten zij de muziek van de jaren 60 en jaren 70 opnieuw beleven. Moeiteloos worden stevig rocknummers afgewisseld met oorstrelende ballads en soms met een uitstapje naar recentere evergreens. Geen optreden is voorspelbaar, behalve de muzikale en vocale kwaliteit van de muzikanten en het plezier bij hun publiek.

Seventies Five

Wij zijn de band Seventies Five, bestaande uit:

· Jorine Jansen – Zang
· Peter van Horssen - Zang & slaggitaar
· Peer van Kollenburg – Zang en basgitaar
· Charles van Waalwijk - Drums/ zang
· Maarten Brusse - Sologitaar en zang

Wij brengen muziek uit de jaren zeventig die je vaak nog wel kent, maar zelden nog (live) hoort. We hebben een fors aantal jaren podium ervaring, hoewel we in deze samenstelling pas 1 jaar bestaan. Inmiddels hebben we veel succes gehad op diverse feesten op podia in Volkel, Heeswijk, Berlicum, Sint-Oedenrode, Sint Michielsgestel, Woudrichem, Schijndel, Dinther, Oudenbosch, Veghel, Den Dungen en enkele jaren op een rij in Duitsland. Ons doel is: plezier op en rond het podium e n het publiek een leuke avond/middag bezorgen.

Link voor Facebook:

https://www.facebook.com/groups/633976340011698/?fref=ts

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation