Energieke rock en funky soulful muziek

Optredens
Datum: zaterdag 21 oktober 2017 21:00

GRATIS ENTREE

Township Rebellion

is een energieke rock coverband die er elk optreden vol voor gaat. Sinds 2015 is Township Rebellion weer actief op de Nederlandse podia en brengt het enthousiasme over naar het publiek in kroegen, feesten en festivals. De 4-mans formatie bestaat uit ervaren muzikanten die met een herkenbaar en soms ook verrassend repertoire het podium bestijgen. De muziek die Township Rebellion ten gehore brengt bestaat zowel uit de authentieke oldtimers van Queen, ZZ Top en AC/DC als de hedendaagse rock covers van Muse, Anouk en de Editors. Van het kroegje op de hoek tot een festival op het plein, Township Rebellion maakt er één groot feest van.

Township Rebellion is een energieke rock coverband die er elk optreden vol voor gaat. Sinds 2015 is Township Rebellion weer actief op de Nederlandse podia en brengt het enthousiasme over naar het publiek in kroegen, feesten en festivals. De 4-mans formatie bestaat uit ervaren muzikanten die met een herkenbaar en soms ook verrassend repertoire het podium bestijgen. De muziek die Township Rebellion ten gehore brengt bestaat zowel uit de authentieke oldtimers van Queen, ZZ Top en AC/DC als de hedendaagse rock covers van Muse, Anouk en de Editors. Van het kroegje op de hoek tot een festival op het plein, Township Rebellion maakt er één groot feest van.

 

ON-Q:
Bio. The Funky Soul& Pop Band uit Driel. Gepassioneerde muzikanten met een verrassend repertoire. Funky, Soulful met een vleugje Pop. Aanrader op ieder feest en waarbij je op de dansvloer je mooie moves kunt maken.

 

 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation