Coverband LinK

Optredens
Datum: zaterdag 11 november 2017 21:00

GRATIS ENTREE

LinK
Ze weten bij de band LinK (allen 50 plus) niet meer hoe lang geleden ze gestart zijn … wel hoe. Tussen de 15 en 20 jaar geleden ging ééns in de drie weken, op zondagmiddag, het bankstel bij pianist Dick Steenhuisen aan de kant en vulde de huiskamer zich met muzikanten, instrumenten, versterkers, kabels en boxen. Sommigen hadden hun instrument na jaren weer van zolder gehaald. Anderen hadden hun eerste muzieklessen net achter de rug. Dick’s buurman, de partner van een schildersmaatje, zijn baas, een vriendin, een collega-op-les-pianist (die zich beter kon beperken tot de sax) en diens broer. Inmiddels zijn ze wat muzikant-wisselingen verder, maar deze zes boys en hun grand lady vinden het nog steeds heerlijk om samen muziek te maken (inmiddels niet meer in de huiskamer). 
Ze treden maar heel af en toe op en vanavond is weer zo’n uniek moment om hun kunsten live te horen. Met een programma dat uiteen loopt van ballads tot rock. Amazing Stroopwafels (tja, boven de 50 hè), Simply Red, Zucchero, Sade, Pink Floyd, Selah Sue, Eagles, ZZ Top, Herman Brood, Amy Winehouse en nog veel meer komen aan bod.

LinK bestaat uit: Miriam Lamme (zang), Peter Coesmans (bas), Peter van Daalen (gitaar/zang), Karsten Schipperheijn (gitaar), Dick Steenhuisen (toetsen/zang), Jurriaan Valk (drums) en Marcel Wijnen (sax/zang). 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation