Programmering

Wij bieden een leuk podium waar muzikanten zichzelf in een sfeervolle locatie kunnen presenteren voor een enthousiast publiek. Helaas kunnen wij ons geen betaalde optredens permitteren maar wel willen we graag onze waardering laten blijken in de vorm van een redelijk aantal gratis consumpties voor de optredende muzikanten. Zoeken je een leuk optreden om jezelf te presenteren of om gewoon lekker te kunnen spelen dan horen we het graag.

Wij willen graag een avond/middagvullend programma presenteren van ong. 4 uur. Dat betekend een muziekrepertoire van ong. 3 uur met daarnaast de nodige pauzes of ombouwtijden. Indien zoveel repertoire nog niet beschikbaar is kan er ook een combinatie met een andere band of met meerdere muzikale activiteiten op een avond gepland worden.
Weten of kennen jullie zelf een andere band(s) die met jullie wil optreden, laat het even weten.

Bekijk de agenda voor de keuze van een datum. De datums die nog niet ingevuld zijn, zijn in principe beschikbaar met uitzondering van de vrijdagavonden. Je kunt je voorkeur aangeven. Wie het eerst komt....

Een aantal zaken zijn aanwezig zoals hierboven beschreven staat. De drummers adviseren we om hun eigen snare, bekkens en/of voetpedaal mee te nemen. Ook adviseren wij om eigen microfoons en kabels mee te nemen.

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation