Rock op de klok

Optredens
collage_45
Datum: zaterdag 15 juni 2019 21:00

GRATIS ENTREE

STEPPENVILLE
Steppenville is een band uit Utrecht, Nederland. In 2018 startten ze een nieuw project om nummers op hun ware niveau te schrijven en veel diversiteit te bereiken om een ​​groter publiek te bereiken. De leden waren eerder lid van de band Black Tooth, die in 2007 werd gevormd. Na vele optredens op festivals en muziekzalen besloot Black Tooth te stoppen en in afzonderlijke richtingen te gaan. Pascal Nak, Ivo Kropmans en Martijn Rietveld voegden zich opnieuw bij elkaar en creëerden een nieuwe ervaring. Steppenville wil mensen bereiken met een nieuw geluid dat hen nu inspireert. They are stronger, better and more loaded than before.

Bekijk de Facebook-pagina voor meer informatie en optredens. www.steppenville.nl
 
BLACK SILENCE
Black Silence is in your face! Strakke metal met een frontvrouw die de sokken uit je schoenen brult. Deze band bestaat al 12 jaar lang en speelt elke show nog steeds met dezelfde overgave. Het repertoire is divers en varieert van melodisch tot trash.
 
SUGAR LADY
een door de New York City ’77 Rock geïnspireerde ongepolijste rock n roll band uit Utrecht. Deze 3 mans formatie  speelt voornamelijk eigenwerk en ook een aantal covers , denk hierbij aan: The Stooges, The Heartbreakers, Steve Dior e.d. Eigenwerk wijkt daar dus niet veel vanaf... uptempo en ballads plus wat daar tussenin zit

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation