Energieke rock

Optredens
Datum: zaterdag 6 april 2019 21:00

GRATIS ENTREE

DAISY-D:
Daisy-D maakt eigen werk, geinspireerd door bands als o.a. Green Day, Foo Fighters, Queens Of The Stone Age en Muse.

Live staat Daisy-D voor een stevig stampende sound met een rauw randje en een krachtige melodie op het podium, met een knipoog naar Metal door de virtuose solo's van leadgitarist Chris.

Begin 2019 brengt de Daisy D een nieuwe single uit, opgenomen bij studio Firmpro met producer Florian van Tuijl. Daarna zal de band weer menig podium in Nederland onveilig maken.
Wapenfeiten:
- finale Geheim van Babylon
- finale Kleine Prijs van Nieuwegein
- demo EP "Like I Care"

MORNING DAWN:
Morning Dawn is een Alternatieve rock band uit ’s-Hertogenbosch. Er worden veel invloeden gehaald uit 90’s emo/indie genres, onder andere van bands zoals: Penfold, Only if you call me jonathan en State Faults.
Al sinds 2015 staat Morning Dawn op verschillende poppodia in Nederland. In 2017 hebben ze hun eerste digitale EP uitgebracht ‘I Only Picture Us In Dreams’. Met veel melodische gitaar melodieën die in elkaar verweven zijn, brengt dit samen met pakkende teksten, alles tot een geheel. Op eigen wijze weten ze hun nummers vol energie over te brengen naar het luisterend oor en zorgen ze voor een krachtig en dynamische performance.

BANDLEDEN:
Dennis Sluijter: Zanger/Gitarist
Met veel heldere vocalen en af en toe een uithaal, weet hij samen met zijn gitaarspel helemaal los te gaan op het podium om het publiek te laten voelen of ze ook op het podium staan.

Youri Vis: Gitarist
Een en al ambient! Hij zorgt voor de hoge stukken in een lied met gitaar lijntjes die je de volgende dag nog in je hoofd hebt!

Tijn Couvé: Drummer
Onze menselijke metronoom. Het hart van de band die zorgt dat het geheel bij elkaar komt met vette drum fills en stukken waarom je gewoon los MOET gaan.

Koen van der Zanden: Bassist
Zijn krachtige bas tone brult door de schreeuwende gitaren en brengt het geheel samen met zijn bas loopjes.
 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation