Hardrock & heavy metal night

Optredens
Blazin-Phoenix
Datum: zaterdag 12 mei 2018 21:00

GRATIS ENTREE

 

Blazin' Phoenix

Wij zijn een Hardrock Band uit Helmond bestaande uit 4 muzikanten die het heerlijk vinden om onze passie voor muziek te delen met het publiek. Met een breed repertoire hebben wij onze eigen set-list zodanig gevuld met eigen songs om een goede show weg te geven. En het publiek een rockende show te geven. Snelle , harde , rustige , pittige en Vlammende klanken maken ons uniek van andere bands. Ons hoofddoel is om mensen helemaal los te laten gaan op onze muziek als ze dat ‘willen’, maar aan de andere kant willen we ook voor de mensen die graag aan de bar een ‘pilske vatten’ onze muziek kunnen waarderen. Dus voor ieder wat wils.

Met inspiraties vanuit de classic rock tot aan de metal worden onze songs met passie in elkaar gemonteerd. Van melodie tot aan de solo’s tot bridge en refrein om zo een goeie song te maken.

 

 

 

Vernon

Wij zijn Vernon, een heavy metal band uit Eindhoven en omgeving.
Onze inspiratie komt vooral van 80’s heavy metal zoals: Metallica, Judas Priest en Motörhead. Met melodische, krachtig en energieke muziek zullen wij van ons optreden een geweldige ervaring maken.
 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation