Tango en Gipsy jazz uit 's-Hertogenbosch

Optredens
Datum: zondag 28 mei 2017 13:30

GRATIS ENTREE

VA DE NUEVO is een jonge tangogroep uit Buenos Aires die op hun 2e tournee is in Europa. Ze spelen zowel klassiekers in een modern jasje als eigen composities. Evelyne Montens is een Nederlandse tangozangeres die in verschillende tango-ensembles zingt, waaronder la Ocasión uit Amsterdam en duo Montens-Geurts. Zij treden nu samen op. De groep bestaat uit:
 
gitaar:
Agustín López
Martín Casal
Leandro Rodriguez 
 
contrabas:
Leandro Monaco
 
zangers:
Nicolas Scordamaglia
Evelyne Montens
 
 
 
 
Het ‘Maxime Capellot Jazz Ensemble’  heeft een gecombineerd repertoire van Django’s nummers in  een jazzy uitvoering, latin jazz, Franse chansons. 
 
Maxime Capellot, de zanger/gitarist speelt al jaren gitaar en heeft zijn roots, mede door de invloeden van zijn opa, in de muziek van Django Reinhardt liggen. De pianist, Frank van Duijvenvoorde bespeelt, al van jongs af aan, de toetsen. Heeft allerlei genres doorlopen, meegespeeld in de opstart van de band ‘Gare du Nord’ en uiteindelijk verknocht geraakt aan het spelen van Jazz. De drummer Ad Hoekstra, is een drummer in hart en nieren. Trommelt vanaf zijn vierde, in schoolbands gespeeld en is altijd blijven drummen in diverse bands. Ook Ad is bezeten geraakt door de Jazz, ontstaan uit zijn tijd in Amsterdam. Contrabassite Brenda van de Kamp, is relatief laat begonnen met het spelen van een instrument. Maar heeft ondertussen ook de smaak te pakken en speelt inmiddels in diverse amateur jazz bands. Nildo Delfina, de percussionist houdt van als geen ander van ritmes. Heeft in het verleden Curaçaose muziek gespeeld daarna heeft hij bij diverse (Jazz) bands gespeeld. 
 
Een greep uit ons repertoire: Manha De Carnaval, Recado Bossa Nova, Minor Swing, Ne Me Quitte Pas, Blue Bossa, Autumn Leaves, Bossa Dorado, Douce Ambiance.

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation