Energieke Rhythm & Blues, warmbloedige latin-jazz

Optredens
collage-12
Datum: zaterdag 16 september 2017 21:00

GRATIS ENTREE.

Scotch & Water
Scotch & Water is een energieke Rhythm & Bluesband, bestaande uit enthousiaste muzikanten met zeer uiteenlopende muzikale achtergronden. Ontstaan nadat enkele deelnemers van een door Ujazz georganiseerde Blues-workshop nog lang niet uitgespeeld waren, speelt de band bekende en minder bekende aan blues en jazz gerelateerde nummers. De naam is ontleend aan het nummer "Scotch and Water" van Joe Zawinul, een nummer dat -in een voor de bandbezetting gearrangeerde vorm- uiteraard ook tot het repertoire behoort.
Bezoek de website op http://www.ScotchAndWater.nl/
 
LaBandaCaliente blazers

La Banda Caliente is een energieke 10-koppige Latin jazzband, bevolkt door enthousiaste muzikanten met een brede muzikale achtergrond. De band speelt bekende en minder bekende standards uit het onuitputtelijke cubop, salsa en overige latijns-amerikaanse repertoire.

LaBaCa is eind 2009 opgericht, toen een voormalig bandlid en Edo Walda het initiatief namen om de voorafgaande jaren aan Latin workshops en jamsessies definitief vorm te geven in een echte Latin jazzband. Daarmee was La Banda Caliente geboren!

LaBaCa staat onder de gedreven muzikale coaching van Mick Paauwe, een in de professionele Nederlandse muziekscene alom gerespecteerde muzikante/bassiste, die met veel bekende Latin- en jazzgrootheden samenspeelt.

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation