Back to the '60 and '70, coverband

Optredens
Datum: zaterdag 22 juli 2017 21:00

GRATIS ENTREE

Nu al weer 12 jaar in deze samenstelling: Wim Houdijk, Albert Benjamins, Chris van de Oetelaar en Rien Hairwassers laten de muziek van toen weer herleven met de techniek van nu. De muziek van The Beatles, The Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, The Mavericks etc. is voor iedereen herkenbaar. Zelfs de jeugd zingt deze nummers feilloos mee. Wim met zijn zware en donkere stem en Albert met zijn hoge stem laten deze nummers weer als herboren klinken. Ook meerstemmig klinkt de band als een dijk.

Hoogtepunten van de afgelopen 8 jaar zijn uiteraard 3 x Donkpop, 2x De Hopbel Schijndel, 2 x De Kikvorsch Schijndel, 2x zaal De Leeuw in Geldrop, café Kerkzicht in Nuland, Gasterij Groenendaal Loon op Zand, muziekfestival Mill, Back to the Sixties Stevensbeek, grandioze optredens in Zoutelande bij zowel de oranjefeesten als Café de fiets en natuurlijk de Zeelandmarathon, Halderse jaarmarkten een gezamenlijk optreden met THE BARBARION HORNZ, braderieën en USA-treffen in Nuland, Lindepop en zeker niet te vergeten The Last Waterhole in Amsterdam, Café Oud Rooi div. feestjes etc..

Een optreden van Quickback is een ontmoeting met vier gepassioneerde muzikanten. Met speels gemak laten zij de muziek van de jaren 60 en jaren 70 opnieuw beleven. Moeiteloos worden stevig rocknummers afgewisseld met oorstrelende ballads en soms met een uitstapje naar recentere evergreens. Geen optreden is voorspelbaar, behalve de muzikale en vocale kwaliteit van de muzikanten en het plezier bij hun publiek.

Met:

Albert Benjamins
Rien Hairwassers
Wim Houdijk
Chris van de Oetelaar
Quickback is een jaren ’60 en jaren ’70 coverband. Quickback speelt muziek van onder andere The Beatles, The Rolling Stones, CCR, The Mavericks, Van Morisson, Small Faces, The Eagles en nog veel meer. Kijk in de Agenda voor ons eerstvolgende optreden!
Voor informatie of boekingen kunt u ons het beste per e-mail bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken via:

Rien Hairwassers: 073 – 5942878

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation