Salon: eigen werk in huiskamersfeer

Singer/songwriter
Datum: zondag 21 mei 2017 16:00

GRATIS ENTREE

Rea & Evo 

Internationaal duo Rae & Evo bestaat sinds 2015. Rae (oorspronkelijk uit San Francisco) zang en accordeon. Evo basgitaar en zang. Schrijven beiden songs die ze met accordeon en bas ten gehore zullen brengen. Ze hebben ondertussen sinds hun onstaan reeds op verschillende locaties optredens gedaan.

 

Sean Walsh

Zanger & frontman van The Redphone. THE RED PHONE is a three-piece band from The Netherlands that creates catchy songs, which are steeped in Rock, Blues and Soul. The music of The Red Phone is honest, raw and sometimes tender. Deze keer zal Sean Walsh solo optreden.

 

Lexos

 

Lexos is een van oorsprong Arnhemse Zanger/gitarist & songwriter die al vele jaren actief is in de Amsterdamse muziekscene (oa. in de band BSMNT)! Een multi instrumentalist die zowel solo als in band verband zijn eigen songs ten gehore brengt. Op zijn 13e leende hij op een regenachtige middag een gitaar van zijn buurman en heeft het instrument sinds die tijd eigenlijk nooit meer los gelaten. Van opzwepende en catchy popsongs met een prettig eigen stemgeluid afgewisseld met mondharmonica tot trage, trieste en rauwe meeslepende ballads, het zit allemaal verwerkt in zijn repertoire!

Martin aka

 Martin aka, waarin aka simpel weg staat voor Also Known As, is onder ander meer bekend van enkele andere bands waarvan hij onderdeel was en is.

Momenteel speelt Martin aka ook in the Chasing Mavericks een Utrechtse formatie, waarbij hij ondertussen van bas  naar gitaar is gegaan en afhankelijk van het nummer de lead of backing vocals doet. 

Martin aka doet zijn optredens solo en soms vraagt hij zijn vrienden van Chasing Mavericks of andere te ondersteunen bij een optreden. Het geeft hem de kans om andere nummers te spelen of de nummers van de bands waarin hij speelt een ander jasje te geven.

De muziek van Martin aka kan omschreven worden als 'indi-noise pop' of singer-songwriter materiaal met een scherp randje. 
De nummers variëren tussen meer traditionele singer-songwriter liedjes en pop liedjes. Martin aka schuwt in ieder geval niet het experiment in zijn muziek, waardoor een optreden altijd een verrassing is.

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation