Compromisloze rock, punk, noise, funk

Optredens
collage-7
Datum: zaterdag 17 juni 2017 21:00

GRATIS ENTREE
 
Page Zero
are a 3 piece alternative rock band from different parts of Gelderland, with 2 brits and a Dutch guy. PZ have been around for 6 years and still going strong PZ have been compared to bands like Soundgarden, Sonic Youth, The Pixies and Nirvana with a live show and energy to match these bands. Band motto - Feel the power of the Page.
 
Page zero Reviews
Robert Koekkoek 25 sept 2013.  
Een klein halfuur te laat trapt de driemansformatie Page Zero af met alternatieve rock met een twist van gekheid. Het geluid is in het begin nog belabberd; optimaal zal het de hele dag niet worden. Page Zero deert het niet. Ook al is het nog vroeg op de middag, de energie spat er vanaf.
 
 Marlolein Kats 2 oct 2013
Ze worden gevolgd door Page Zero. In de andere zalen is het nu zo’n beetje klaar en leden van andere bands lopen de grote zaal binnen om de laatste act van de middag te zien. Die bestaat uit headbangende dreadlocks op de bas, een zanger met een Cobain-achtige stem en een drummer. Ze spelen een nummer speciaal voor de band Claus. De leden van deze band vormen nu met z’n drieën een pit. Op het laatst wordt er voor de grap een polonaise gedanst en dan is het tijd om te gaan.
 
3voor12 April 2011
Page Zero is ingetogen en melodieus om naar een climax van vette riffs toe te werken, waarbij je op z'n minst je hoofd niet stil kunt houden. In de aankondiging van de Jacobiberg was te lezen dat dit trio disco-grunge ten gehore brengt, gelukkig bleek het minder olijk dan de omschrijving deed vermoeden. Page Zero speelt rock in de brede zin van het woord, verscheidene stijlen stoppen ze in een compacte song. Dit is één van die bands die het de moeite waard maakt om elk jaar toch weer een kijkje te nemen bij deze Paasconcerten. Bovendien ging het drietal tijdens de sessie in het 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen café helemaal naar de muzikale basis met akoestische gitaren en slechts een met brushes bewerkte snaredrum.
 
3voor12 30 Sept 2010
De heren van Page Zero houden met hun muziekstijl het midden tussen rock en hardrock. Soms hebben ze wat rustigere nummers, die dan wel weer hard eindigen. De drums spelen een belangrijke rol, met veel hi-hats en bekkens, die door een supergeconcentreerde drummer worden bespeeld. De band straalt plezier uit en krijgt het publiek ook aardig mee
web:  http://www.pagezero.biz 
facebook:  https://www.facebook.com/pagezeroofficial 
email:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
CLAUS
– Drie muzikanten smeedden hun eigen koppige CLAUS stijl: 
Energie, afwisseling, drukte en een verbaasde melodische noot. 
Korte krachtige nummers met maximale dynamiek.
Knallen, zweten, stampen, dat is wat CLAUS doet! 
CLAUS speelt gepeperde indie rock, als je een stijl nodig hebt.
CLAUS schrijft altijd nieuw materiaal en staat regelmatig op de planken. 
CLAUS neemt graag stapels vrienden mee. 
Sir Jan Bas & Zang
Flo Gitaar
Pim Drums
CLAUS Recenties: Nerveuze, puntige liedjes waarbij het lastig is niet met een brede grijns de ledematen los te gooien met wat spastische dansbewegingen. Met extreem uiteenlopende gitaarstukken en interessante zangpartijen laten deze drie punkmusketiers het publiek in een golf van verbazing achter. CLAUS krijgt de pluim voor leukste band van de dag. Het meest opvallende aan CLAUS is het strakke samenspel tussen bassist en gitarist, dat ondanks alle overgangen blijft staan als een huis. De compromisloze rock, punk, noise, funk met geschreeuw van CLAUS is verfrissend. CLAUS hakt er lustig op los in springerige, uptempo rocknummers doorsneden met stevige breaks. Mamma... Waar is de Ritalin?!!
web:  http://www.clausmusic.nl/ 
facebook: https://www.facebook.com/Claus.music
email:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation