TeeBeeBrown and friends.

Lohengrin Salon
Datum: zondag 19 juni 2016 15:00

GRATIS ENTREE

Op zondagmiddag 19 juni 2016 organiseert TeeBeeBrown een muzikale middag onder het motto:
aangenaam akoestisch met TeeBeeBrown and friends, nederlandstalige bluesy nummers, jeugdige pop en verstilde luisterliedjes. mmv Benjamin de Raad, Vera Zanè, Michel Tent en Teus de Bruin.
Zij hopen u een aangename relaxte zondagmiddag te bezorgen. Genieten dus.

Entree Gratis, een vrijwillige bijdrage in de pet wordt op prijs gesteld ivm reiskosten artiesten.

TeeBeeBrown & friend(s)
Tee Bee Brown is de podium identiteit van Singer/Songwriter Teus de Bruin. Bezeten van muziek in het algemeen en de Blues in het bijzonder ging hij op latere leeftijd gitaar spelen. Uitgedaagd door zijn gitaar leraar schreef hij zijn eerste song, en vanaf dat moment was er geen houden meer aan.
Na jaren zijn nummers elektrisch ten gehore gebracht te hebben begon de akoestische gitaar steeds meer zijn voorkeur te krijgen. Met de formatie Tee Bee Brown & Friends kregen de nummers een unplugged jasje en werden in eigen beheer ook een paar CD's uitgebracht.

Een van de hoogtepunten was het optreden in Theater de Willem te Papendrecht in oktober 2010. Voor het eerst speelde de band toen “in tegenstelling tot de rest van het programma” een Nederlandstalig nummer van de hand van Teus. De reacties daarop waren overweldigend en Teus begon een nieuw repertoire samen te stellen, waarvoor hij veel van zijn eerdere werk voorzag van Nederlandstalige teksten.

Hij begon met het samenstellen van repertoire voor een programma dat de titel : “Blues In Je Moerstaal” moest gaan krijgen.

In maart 2012 benaderde hij Michel Tent, met de vraag of hij openstond voor andere muzikale projecten. Michel stemde toe en begin april begonnen zij met het instuderen van het materiaal, waarbij Michel de kans kreeg diverse instrumenten op het materiaal uit te proberen. Eind 2013 deed Teus als songwriter mee aan het TV programma “the Hit” en mede hierdoor belande hij in de wereld van Singer/Songwriters en Dichters. Samen met Michel als vaste begeleider is er de laatste 2 jaar veel opgetreden in Delft, Zeeland, Rotterdam,den Haag, Gorinchem kortom door heel het land als duo. Bij gelegenheid en op aanvraag kan het duo worden uitgebreid met een bassist en percussionist

Tee Bee Brown & Friend(s) wenst u veel plezier, en weest u ervan overtuigd zij zullen dat zeker ook hebben.

Teus de Bruin            -           Componist, Zang, Gitaar
Michel Tent                -           Gitaar, Mondharmonica en Backings

VERA ZANÉ
Deze jonge Brabantse is hard op weg een household name te worden in de Nederlandse muziekwereld. Met haar muziek creëert ze een verbinding tussen mensen, het leven en haar visie daarop. De persoonlijke benadering van het publiek, het verhaal van de songs en de intieme sfeer die ze op het podium schept, maken Vera Zané uniek.

Vera Zané treedt op door heel Nederland; zowel solo als met haar backingband. Zo stond ze in 2014 met de band in een overvolle Effenaar, speelde ze solo op het internationale Festival Thiss Fest, en trad ze onlangs op in Berlijn. In de zomer van 2015 speelde ze twee maal op de Nijmeegse Vierdaagse. Verdere optredens: Mundial Festival en het voorprogramma van Will Knox (schrijver van het album van Dotan) en Youri Lentjes, bekend van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Op dit moment werkt Vera Zané aan haar eerste EP die begin 2016 gereleased wordt. Deze EP bevat een mix van bandnummers en solo-opnames. Een onmisbare staalkaart van Nederlands talent!

 

 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation