Frank Demian + supportact Alex Goodger

Singer/songwriter
collage-2015-08-24
Datum: zondag 25 oktober 2015 15:00

GRATIS ENTREE

Singer-songwriter Frank Demian
schrijft Engelstalige liedjes over onbereikbare meisjes, innige liefdes en surfen. Heftige akoestische songs en een enkele "murder ballad" worden afgewisseld met sprankelende popliedjes waarin echo's van Big Star en The Beach Boys te horen zijn. Een liveconcert beweegt zich van de duistere dieptes van zijn ziel tot aan vrolijke ik-ben-verliefd liedjes. Frank gaf zijn eerste optreden op een Amsterdams studentenfestival in 1995 en speelde vervolgens in Twentse clubs als Atak en Metropool. Al die tijd schreef Frank in de intimiteit van zijn kamer én op reis honderden liedjes. Deze persoonlijke en soms kwetsbare liedjes moesten gehoord worden.

Eindelijk komt Frank nu naar buiten met zijn debuutalbum "Late in the morning". Het album is geproduceerd door Remko Schouten (Pavement, Bettie Serveert, Devendra Banhart). Remko beschrijft Frank Demian's muziek als "zoete psychopop die je je naar de strot grijpt en dan weer langzaam en kalm loslaat...". Het album is uitgekomen op 7 juni 2015 met een releaseparty in OT301 Amsterdam, gevolgd door meerdere concerten in Nederland. Frank woont in Amsterdam/Diemen en maakt deel uit van het Amsterdam Songwriters Guild. Frank Demian kan niet surfen!

Het album Late in the morning is verkrijgbaar via frankdemian.bandcamp.com

Voor meer info zie www.frankdemian.com

 

 

Alex Goodger speelt als support-act:


'Ik ben Alex Goodger. Ik kom uit Engeland en maak singer-songwriter muziek in de stijl van ‘Folk Rock’. Ik schrijf zeer persoonlijke liedjes die over diverse onderwerpen gaan: one night stands, gefaalde relaties, mijn ervaringen als Engelsman in Nederland, mijn kijk op de maatschappij, wereldpolitiek en ontsnapping aan het verleden. Ik gebruik een ‘folk rock’ stijl, afgewisseld met ritme en ‘fingerstyle’ technieken met daarbij een krachtige stem!' 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation