Bluesmiddag

Hallo bluesmuzikanten,

wij bieden een leuke plek waar muzikanten zichzelf in een sfeervolle locatie kunnen presenteren voor een enthousiast publiek. Helaas kunnen wij ons geen betaalde optredens permitteren maar wel willen we graag onze waardering laten blijken in de vorm van een redelijk aantal gratis consumpties voor de optredende muzikanten.

De organisatie van Muziekcafé Lohengrin streeft ernaar om de geplande activiteiten GRATIS aan te bieden om daarmee de doelstelling van laagdrempeligheid te kunnen verwezenlijken.
We zijn er ons terdege van bewust dat veel muzikanten ook kosten moeten maken. Om daar in tegemoet te komen gaat de organisatie van Muziekcafé Lohengrin in jullie (1e) pauze met de pet rond. Alle opbrengsten hiervan zijn bestemd voor de optredende muzikanten/band. Daarnaast is de verkoop van eigen CD's en merchandising toegestaan.

Wij willen graag een middag vullend programma presenteren tussen 15.00 en 19.00 uur. Dat betekend een muziekrepertoire van het liefst 3 sets. Indien zoveel repertoire nog niet beschikbaar is kan er ook een combinatie met een andere band of met meerdere muzikale blues-activiteiten op een middag gepland worden. Weten of kennen jullie zelf een andere band(s) die met jullie wil optreden? Misschien kun je dan samen met die bevriende bands of muzikanten een middag vullend programma aanbieden. Laat het even weten.

Back-line is aanwezig. Lees de informatie daarover op deze website en hopelijk zullen dan veel vragen beantwoord zijn. Zie http://www.muziekcafelohengrin.nl/optreden.

Mochten jullie belangstelling hebben dan kunnen jullie voor een van blues-middagen (altijd de 3e zondagmiddag van de maand) een datumvoorstel doen. Zie de agenda op de website. Deze is altijd actueel. 
Advies: Neem via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op en niet via Facebook. Je weet dan zeker dat je vraag of info bij de programmeur terecht komt.


We horen het graag!
Groet namens Muziekcafé Lohengrin
Geertje van den Berg (programmering blues-activiteiten)
's-Hertogenbosch
http://www.muziekcafelohengrin.nl/agenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation