Mix van alternatieve pop, covers & eigen werk

Optredens
Datum: zaterdag 22 april 2017 21:00

GRATIS ENTREE

LINDARK

Mark is op 15-jarige leeftijd begonnen met gitaarspelen. De focus lag vooral op de vette riffs van Brian May en Eddie van Halen. In de band Stormbringer (o.a. Van Halen, Queen, Beatles, The Who covers) leerde hij Linda kennen. Na het stoppen van deze band is hij zich gaan concentreren op akoestisch spelen en tokkelwerk.
Linda’s interesse in het zingen gaat verder terug dan ze zich kan herinneren en met muziek bezig zijn is haar met de paplepel ingegoten. Op haar 16e trad ze voor het eerst op jam-avonden in Waalwijk. Al vlug daarna kwam het eerste bandje in zicht wat uiteindelijke leidde naar Stormbringer. Samen met Mark is ze daarna akoestisch verder gegaan en, om het geluid van het duo compleet te maken, basgitaar gaan leren spelen.
Naast eigen werk wat volop in ontwikkeling is, speelt Lindark voornamelijk covers van nummers die menigeen wel kent, maar niet de meest voor de hand liggende keuzes zijn, zeker voor een semi-akoestisch duo.

 

 

Instant Matter

is een alternatieve popband uit ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Amsterdam. Naast de geografische afstanden hebben de leden ook diverse muzikale achtergronden: van bands als The Surs en The Eaves die hoge ogen gooiden in de diverse Nederlandse popzalen enerzijds, tot theatermakers anderzijds. In één ding vinden de bandleden elkaar echter: het toe willen voegen van doordachte maar toegankelijke muziek aan de Nederlandse pop. Dit uit zich in muziek die zich laat inspireren door bands als London Grammar en Daughter. In de twee nummers en de bijbehorende videoclip die in 2015 als eerste wapenfeit zijn opgenomen, is dit duidelijk te horen. Eind 2016 is Instant Matter het podium op gegaan en wil het publiek meenemen met sfeervolle en pakkende muziek.

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation