Lohengrin Salon: Madison & Haigh en Lindark

Singer/songwriter
collage-2016-03-20
Datum: zondag 20 maart 2016 15:00

GRATIS ENTREE

MADISON & HAIGH.

M&H is een duo dat akoestische, indie folk/pop maakt geïnspireerd door bands/muzikanten als: Mark Knopler, John Mayer, Vera Hall, Mumford & Sons en vele anderen.


 

 

 

 

 

 

LINDARK


Mark is op 15-jarige leeftijd begonnen met gitaarspelen. De focus lag vooral op de vette riffs van Brian May en Eddie van Halen. In de band Stormbringer (o.a. Van Halen, Queen, Beatles, The Who covers) leerde hij Linda kennen. Na het stoppen van deze band is hij zich gaan concentreren op akoestisch spelen en tokkelwerk.

Linda’s interesse in het zingen gaat verder terug dan ze zich kan herinneren en met muziek bezig zijn is haar met de paplepel ingegoten. Op haar 16e trad ze voor het eerst op jam-avonden in Waalwijk. Al vlug daarna kwam het eerste bandje in zicht wat uiteindelijke leidde naar Stormbringer. Samen met Mark is ze daarna akoestisch verder gegaan en, om het geluid van het duo compleet te maken, basgitaar gaan leren spelen.

Naast eigen werk wat volop in ontwikkeling is, speelt Lindark voornamelijk covers van nummers die menigeen wel kent, maar niet de meest voor de hand liggende keuzes zijn, zeker voor een semi-akoestisch duo.

 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation